Top 200 - byer  |  

Tandlægen i Fiolgade ApS

Tandlægen i Fiolgade ApS - Helsingør

Tandlægen i Fiolgade ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Tandlægen i Fiolgade ApS

Ønsker du et smukt, sundt tandsæt? Dette kommer ikke af sig selv, men kræver ordentlig, opmærksom pleje samt regelmæssige besøg hos tandlægen. For at gøre tandlægebesøget så enkelt som muligt, er det smart, at vælge en tandlæge, der ligger i kort afstand fra dit hjem. Bor du i Helsingør eller omegn, er Tandlægen i Fiolgade det oplagte valg.

Du vil opleve at Tandlægen i Fiolgade er et behagelig sted, samtidig med at du modtager professionel og kompetent behandling. Et sundt tandsæt - hele livet, er nemlig vores mål på klinikken.

Vi tilbyder alt tænkeligt tandpleje - lige fra forebyggende til behandlende. Alle behandlinger er selvfølgelig udført med de bedste materialer på markedet som forårsager så lidt gene for patienten som muligt.

Alle besøg hos os udføres med udgangspunkt i den individuelle patient og denne persons særlige behov og ønsker for behandlingen. Vi har ikke travlt, men tager os tid til dig, så du får den bedst mulige behandling.

Du finder os på Fiolgade 3, 3000 Helsingør, men ønsker du yderligere information eller ønsker du at skifte tandlæge til vores klinik, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på vores telefon +45 49 21 31 61 eller på mailen kontakt@helsingoersmil.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig på vej mod et sundt og smukt tandsæt.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Tandlægen i Fiolgade ApS