Top 200 - byer  |  

Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anker

Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anker - Glostrup

Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anker

Nøgleord

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anker

Tandlægen i Glostrup er en moderne klinik, hvor medarbejderne altid tager sig god tid til deres patienter. Når du er patient i klinikken vil du opleve, at du altid er velinformeret om din behandling, og hvad der kommer til at ske.

Hos Tandlægen i Glostrup har de nyeste og moderne udstyr, så de kan tilbyde selv de mest avancerede tandbehandlinger til deres patienter. I klinikken vil du opleve, at de altid udfører behandlinger med omsorg, der ligeledes er præget af stor præcision og omhu. Det er deres ønske,at du får en god behandling - der altid følges med empati og et smil.

På klinikken er de på forkant med faget. Gennem uddannelse, investering i det bedste udstyr, brug af gode materialer og et godt håndværk, er du sikret en tryg behandling af bedste kvalitet.

I klinikken byder de meget gerne nye patienter velkommen. Søger du efter en ny tandlæge i Glostrup, kan du altid kontakte Tandlægen i Glostrup. Du kan kontakte dem telefonisk på 43 96 25 04 eller sende en mail til info@tandlaegeglostrup.dk.

Besøg deres hjemmeside www.tandlaegeglostrup.dk, hvor du kan finde information om deres forskellige behandlingsmuligheder og læse lidt om klinikkens personale.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Tandlægen i Glostrup v/ Jan Anker