Top 200 - byer  |  

Murermester Lasse Petersen

Murermester Lasse Petersen - Gilleleje

Murermester Lasse Petersen

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Murermester Lasse Petersen

Murermester Lasse Petersen for øje at give vores kunder en kvalificeret service. vores murere gør deres bedste for til alle tider at yde et godt stykke arbejde for alle i vores kundekreds. Vi ønsker kun at have tilfredse kunder, og derfor går vi op i at vores arbejde er udført korrekt.

Med Murermester Lasse Petersen som din partner kan du være sikker på at dit af bedste kvalitet. Vores medarbejdere arbejder på enhvert projekt med omhu og præcision, således vi er sikker på, at det færdige arbejde er i tråd med hver enkelt kundes behov.

En af vores kerneydelser er pålægning af fliser udendørs såvel som indendørs. Murermester Lasse Petersen har i adskillige år belagt fliser med stor omhyggelighed og vi er også behjælpelige for dig. Badeværelsesrenoveringer er yderligere en af vores kerneydelser, hvor vi kan tilbyde vores hjælp med ombygning samt flisebelægning.

Leder din virksomhed efter en murer der har øje for høj kvalitet, der kan assistere ved dit nybyggeri er Murermester Lasse Petersen et godt valg. Kontakt os allerede nu og få et godt tilbud på din næste opgave. Vi glæder os til at høre fra dig.

Murermester Lasse Petersen
Østre Alle 19 D
3250 Gilleleje
24 92 00 91
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Murermester Lasse Petersen