Top 200 - byer  |  

MADVÆRK ApS

MADVÆRK ApS - Gentofte

MADVÆRK ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af MADVÆRK ApS

God mad er ikke kun til fest, men bør være en naturlig del af hverdagen. Er du træt af din nuværende frokostordning? Madværk er en dansk virksomhed, der tilbyder catering, frokostordninger og kantineordninger i København og omegn.

Madværk er leverandør af kvalitetsmad til frokostordninger og kantiner på hele Sjælland. Vi har køkkener i Sydhavnen og i Ballerup og Gladsaxe, hvorfra vi på daglig basis kører ud med mad til vores kunder. Skal Madværk også komme forbi dig?

Vi drives af et kompetent og ambitiøst team af medarbejdere, hvis mission det er at servere nytænkende og lækker mad til særlige arrangementer/fester eller frokostordninger i virksomheder. Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og økologi og vi stiller store krav til kvalitet.

Er dit firma på udkig efter en ny frokostordning i København, så står Madværk klar til at sammensætte en personlig løsning til dig. Vil du vide mere eller vil du tilmelde dig, kan du tage kontakt til Madværk ApS på mail info@madvaerk.dk eller telefon +45 53 68 00 00.
"
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du MADVÆRK ApS