Top 200 - byer  |  

Succes på jobbet

Succes på jobbet - Gentofte

Succes på jobbet

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Succes på jobbet

Vil du have mere succes på jobbet, uden at give afkald på noget på familiefronten? Sucess på jobbet er en vidensbank, der indeholder al den nyeste forskning inden for psykologi og organisationsudvikling. Derudover finder du både online kurser, information om foredrag, inspiration og gratis materiale, der kan guide dig på vej.

Succes På Jobbet drives af erhvervspsykolog og business coach Henrik Leslye. Henrik har udviklet online forløb, som du kan gå i gang med når det passer dig. De online kurser er for dig, der gerne vil have mere overskud og mindre stress.

De online kurser hos Succes På Jobbet har bl.a. fokus på at mindske stress og styrke den mental robusthed og kommunikationen. Du finder bl.a. et kursus i stresshåndtering eller Styrketesten, som er et redskab der bruges til at finde dine topstyrker.

Uanset hvilket online kursus du tager, fx et kursus i stresshåndtering, kan du stole på, at de er professionelle og bygger på den nyeste forskning.

Vil du starte et online kursus, så tag et kig på hjemmesiden succespaajobbet.dk. Vil du vide mere? Så skriv en mail på succespåjobbet.dk

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Succes på jobbet