Top 200 - byer  |  

Tandlægerne Søndergade

Tandlægerne Søndergade - Galten

Tandlægerne Søndergade

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Tandlægerne Søndergade

Er det tid til at finde en ny tandlæge? Så er vores klinik, Tandlægerne Søndergade, i Galten klar til at byde dig velkommen som ny patient.
Vi sørger for at overføre din journal fra din gamle tandlæge, så vi hurtigst muligt kan komme i gang med din behandling.
Vi er dit nye hold af tandplejere i Galten, og vi glæder os til at se dig i vores klinik, så vi kan hjælpe dig med at opretholde din sunde mund- og tandhygiejne længst muligt.
Vi udgøres af et hold af kompetente tandlæger, tandplejere og klinikpersonale. Vores mål er at skabe en klinik præget af tillid og tryghed, så ingen skal frygte at gå til tandlægen.
Din nye tandlæge i Galten tilbyder alle almindelige tandbehandlinger, bl.a. behandling med kroner og broer, men er en af de få klinikker i Danmark der har en 3Shape-scanner og en OTP-maskine til tredimensionelle affotograferinger af dit tandsæt.
Du finder os i Galtens bymidte, på Søndergade 3. Kommer du i bil er der gode parkeringsmuligheder på Nytorv, tæt på klinikken. Ønsker du høre mere eller vil du bestille en tid? Så kan du altid tage kontakt til os på telefon 86 94 40 08 eller mail info@galtentandlaeger.dk. Når du leder efter en ny tandlæge i eller omkring Galten står vi altså klar til at byde dig velkommen!
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Tandlægerne Søndergade