Top 200 - byer  |  

PalleKoncept ApS

PalleKoncept ApS - Gadstrup

PalleKoncept ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af PalleKoncept ApS

Pallekoncept er en dansk forretning med kontor i Gadstrup, Sjælland. Vores hold har mere end 10 års rutine med køb og salg af billige og dyre paller til hele Danmark samt europæiske lande. Vi beskæftiger os med to former for kunder, fordi vi både forhandler paller og køber paller.


Er du på udkig efter nye paller?


Vores eksperter har 10 års rutine med paller, pallerammer og specialpaller. Vores team kan således give dig gode råd i forbindelse med, hvilken palle, du skal vælge på baggrund af den vare, som du vil transportere hen til dine kunder. Pallens kvalitet er her særlig vigtig. Du bør derfor vælge palletype ud fra din vares kvalitet. I nogle tilfælde kan de billigste paller en god løsning. Andre gange skal du købe kvalitetspaller.


Vil du sælge dine paller?


Pallekoncept har også mulighed for at købe dine paller, hvis kvaliteten er i orden. Pallekoncept køber de fleste slags paller, hvor pris sættes ud fra pallernes stand og den pågældende palletype. Der er for eksempel forskel på EURO paller og østeuropæiske paller. Hvis du vil sælge dine paller, tilbyder vi at hente pallerne på din adresse. Vores chauffør skriver antallet af paller ned og derefter overfører vi pengene til din konto.


Ring til os i dag og få et skarpt tilbud.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du PalleKoncept ApS