Top 200 - byer  |  

Core Advice A/S

Core Advice A/S - Frederiksværk

Core Advice A/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Core Advice A/S

Har I behov for et skarpt blik på jeres organisation udefra?
Core Advice er et uafhængigt konsulenthus, som rådgivervirksomheder med mere end 250 ansatte inden for finanser og virksomhedsstrategi. I Danmark og i udlandet. Virksomheden startede for mere end otte år siden og er sammensat af flere dygtige konsulenter med hver deres kompetenceområde. På nuværende tidspunkt er virksomheden en af de mest velansete finansielle rådgivere i Danmark.
Vi kan udføre et sundhedstjek af jeres virksomhed. Herefter kan vi udforme en stærk finansiel strategi for de kommende år, som klæder jer på til at håndtere potentielle opgaver. Som uafhængig ekstern rådgiver har vi bedre mulighed for at kaste et kritisk syn på jeres forretning, og finde de dele af jeres virksomhed, som kan gøres mere hensigtsmæssig finansielt.
Vores konsulenter er veluddannet og er meget erfarne inden for revisionsbranchen og hos store danske og udenlandske virksomheder. Core Advice har arbejdet med en lang række af udfordrende cases eksempelvis for Atlas Ejendomme A/S. Mød os så vi kan fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Strandvejen 187, 3300 FREDERIKSVAERK

Her finder du Core Advice A/S