Top 200 - byer  |  

Sport Frederiksberg

Sport skal være en sjov og givende oplevelse med den bedre form og sundhed som ekstra bonus. Oplev idrætscentre og sportsfaciliteter, du endnu ikke anede råd om, ved hjælp af dette overblik over muligheder for forskellige former for idrætsudøvelse i dit lokalområde. Om du...

Sport skal være en sjov og givende oplevelse med den bedre form og sundhed som ekstra bonus. Oplev idrætscentre og sportsfaciliteter, du endnu ikke anede råd om, ved hjælp af dette overblik over muligheder for forskellige former for idrætsudøvelse i dit lokalområde. Om du er til fodbold, badminton, aerobic, crossfit, spinning, eller noget helt andet, kan du være sikker på at finde muligheder for at dyrke den sportsgren, du kunne tænke dig, uden at være tvunget til at køre langt. Tøv ikke med at kontakte de forskellige fakulteter for nærmere oplysninger.

Vis mere

47 resultater for Sport

Rth Sport i Frederiksberg

Borups alle 134A, 1. Tv, 2000 Frederiksberg
38 33 42 22

Fightersport er de førende indenfor boksning- og kampsportsudstyr. Fightersport har et kæmpe udvalg af udstyr samt flere internationale mærker i butikken.

top ten, adidas, boksehandsker, boksehjelme

Kern Steadicam i Frederiksberg

Falkoner alle 58 B. 1. Th, 2000 Frederiksberg
40 58 00 64

Freelance Camera Operator, Cameraman and Steadicam Owner Operator in Denmark supply video crews, arrange equipment rentals, +25 years experience with EFP, ENG, SNG, OB and studio production. Will travel to shoot Documentary, Fiction, Music, Sport, Commercials ...

denmark, efp, eng, hd

Fandt du den rigtige blandt de 47 udbydere af sport ? Er du også udbyder af sport og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Frederiksberg under kategorien sport. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori sport i Frederiksberg på Firmavejviser Frederiksberg. I øjeblikket er 47 virksomheder registreret i firmavejviser Frederiksberg i følgende kategori: sport.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information