Top 200 - byer  |  

Moebler Frederiksberg

Trænger du til nye møbler og andet boligtilbehør fra danske såvel som internationale designere, moderne såvel som klassiske, behøver du ikke bruge timer på at køre rundt og finde den rigtige butik; brug denne vejvisere til at blive klogere om udsalg/lagersalg, specialister,...

Trænger du til nye møbler og andet boligtilbehør fra danske såvel som internationale designere, moderne såvel som klassiske, behøver du ikke bruge timer på at køre rundt og finde den rigtige butik; brug denne vejvisere til at blive klogere om udsalg/lagersalg, specialister, priser, sortiment osv., før du beslutter dig for det helt rigtige sted at tage hen i lokalområdet. Husk at de fleste virksomheder tilbyder transport/levering, også af større møbler såsom senge og sofaer. Billige møbler behøver ikke være uden kvalitet; læs blot hvad andre brugere har at sige om deres oplevelser.

Vis mere

29 resultater for Moebler

Anton Dam Møbler i Frederiksberg C

Gammel Kongevej 90, 1850 Frederiksberg C
33242217

Møbelbutikken på Frederiksberg hedder Anton Dam. Møbelbutikken har mange års erfaring, og er beliggende på samme adresse som for over 125 år siden. Anton Dam forhandler et bredt udvalg af eksklusive mærker inden for boligdesign. Du kan altid finde smukke ...

Acantus i Frederiksberg

Mariendalsvej 25B, st, 2000 Frederiksberg
28 97 15 39

Acantus Antique workshop - Restaurering af alle typer antikke møbler, spejle, ure m.v. Jeg er uddannet møbelsnedker og har arbejdet med møbelklassikere og antikviteter i 20 år i et af Nordeuropas største antikvitetshuse.

antik, antikke, antikvitet.net, antikviteter

Acantus 2 i Frederiksberg

Ejlstrupvej 21, 4390 Vipperød, 2000 Frederiksberg
28 97 15 39

Acantus Antique workshop - Restaurering af alle typer antikke møbler, spejle, ure m.v. Jeg er uddannet møbelsnedker og har arbejdet med møbelklassikere og antikviteter i 20 år i et af Nordeuropas største antikvitetshuse.

bjørn pedersen, antik, antikke, antikvitet.net

Fandt du den rigtige blandt de 29 udbydere af moebler ? Er du også udbyder af moebler og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Frederiksberg under kategorien moebler. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori moebler i Frederiksberg på Firmavejviser Frederiksberg. I øjeblikket er 29 virksomheder registreret i firmavejviser Frederiksberg i følgende kategori: moebler.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information