Top 200 - byer  |  

Boeger Frederiksberg

Leder du efter en gave, kan det være en god ide at stikke din bedste ven en god gammeldags bog i hånden, eller du kan overbringe et online gavekort, så vedkommende har frit valg, når det kommer til at vælge imellem fysiske eller elektroniske produkter. Her kan du finde den nærmeste...

Leder du efter en gave, kan det være en god ide at stikke din bedste ven en god gammeldags bog i hånden, eller du kan overbringe et online gavekort, så vedkommende har frit valg, når det kommer til at vælge imellem fysiske eller elektroniske produkter. Her kan du finde den nærmeste boghandel, der byder på både romaner og fagbøger til de bedste priser - lad dig inspirere af andre brugeres bedømmelser. Og glem ikke at e-bøger kan være en glædelig overraskelse i lige så høj grad som den gode gammeldags paperback, også til dig selv.

Vis mere

16 resultater for Boeger

Ventus Publishing ApS i Frederiksberg

Falkoner Alle 7, 2000 Frederiksberg
35 43 33 66

Bookboon.com tilbyder 1000+ gratis e-bøger. Du kan downloade studiebøger og erhvervsbøger direkte i PDF format - uden registrering. Bøgerne er finansieret af nogle få annoncer inde i bøgerne. Bookboon.com er i dag verdens største e-bogsforlag.

bøger, cv, e-bøger, erhvervsbøger

Pia Thomsen i Frederiksberg

Sveasvej 1, 1917 Frederiksberg
28 44 08 56

Jeg forsker i børns sproglige udvikling – både fra et hjerneperspektiv og et social-kognitivt perspektiv. Jeg har desuden et konsulentfirma, hvor jeg sammen med udvalgte fantastiske samarbejdspartnere arbejder med udvikling af logopædisk praksis og sprogarbejdet ...

bøger, foredrag, kurser, om

Dalum Birgit Atelier i Frederiksberg

Falkoner alle 36, St. Tv, 2000 Frederiksberg
28 11 66 29

Birgit Dalum - Dansk billedkunstner uddannet i London med særlig interesse for maleri og fotoarbejde i store formater med et abstrakt formsprog. Besøg mig på www.birgitdalum.dk eller på mit atelier på Falkoner Alle 36, Frederiksberg.

charlottenborg, falkoneralle, fordham, frederiksberg

Fandt du den rigtige blandt de 16 udbydere af boeger ? Er du også udbyder af boeger og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Her er listen over virksomheder i Frederiksberg under kategorien boeger. Du kan finde de mest populære virksomheder og serviceudbydere indenfor kategori boeger i Frederiksberg på Firmavejviser Frederiksberg. I øjeblikket er 16 virksomheder registreret i firmavejviser Frederiksberg i følgende kategori: boeger.

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information