Top 200 - byer  |  

Valdemar Petersens eftf.

Valdemar Petersens eftf. - Frederiksberg

Valdemar Petersens eftf.

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Valdemar Petersens eftf.

Valdemar Petersen eftf. er et velrenommeret firma der er specialiseret i alle typer VVS -og blikkenslager opgaver for deres kunder på Frederiksberg og andre dele af København. De tilbyder både at stå for større projekter og mindre opgaver inden for sanitet, renovering og vand -og varmeanlæg.

Har du behov for at få foretaget en totalrenovering af dit badeværelse, har medarbejderne hos Valdemar Petersen de nødvendige kompetencer og kan løse dine VVS opgaver tilfredsstillende. De kan tilgå projektet undervejs, når behovet for en professionel VVS’er opstår. Du kan også vælge at få hjælp lige fra den indledende fase til det nye badeværelse står færdigt.

Yderligere hjælper de gerne ved mindre opgaver, som eksempelvis montering af toilet. Uanset hvilken type opgave, du skal have hjælp med tager Valdemar Petersen eftft. sig god tid til alle sine kunder og arbejder med fokus på kvalitet. Du er altid velkommen til at kontakte Valdemar Petersen eftf., hvis du ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud på en opgave. Du kan kontakte dem på mail rene@valdpetersen.dk, på telefon 38 34 10 23 eller via hjemmesiden valdemarpetersen.dk.

Valdemar Petersens eftf.
Kong Georgs vej 23
2000 Frederiksberg
70 88 31 83
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Valdemar Petersens eftf.