Top 200 - byer  |  

Smartfix.dk

Smartfix.dk - Frederiksberg

Smartfix.dk

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Smartfix.dk

SmartFix er en af Danmarks mest erfarne reparatører indenfor smartphones, pc’er, macbooks og tablets. Med stor fleksibilitet og effektivitet reparerer de dagligt diverse digitale udstyr fra adressen på Falkoner Allé på Frederiksberg.
De ved, at vi i dag bruger vores mobiler eller computere dagligt både i vores arbejde og i vores private liv. Netop derfor er de også opmærksomme på, at skader gerne skal repareres hurtigst muligt, så du igen kan komme i kontakt med omverdenen og udføre dit arbejde. Derfor er du altid sikret en hurtig service.
Hos SmartFix mener de desuden også, at en god service skal følges af en god pris.
Uanset om du har brug for en Iphone, Ipad eller mac reparation, vil dit udstyr være i trygge hænder hos SmartFix på Frederiksberg. Alle mærker er mulige at få repareret, og du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du skal have repareret andre mærker end Apple - da reparation af Huawei og Samsung kan lade sig gøre.
Du kan altid kontakte medarbejderne hos SmartFix, hvis du har spørgsmål til en reparation. Besøg hjemmesiden på www.smartfix.dk og send en besked via kontaktformularen, så ringer de tilbage til dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe til dem på 93 98 94 88
SmartFix
Falkoner Allé 37
2000 Frederiksberg
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Smartfix.dk

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information