Top 200 - byer  |  

Onsitehosts IVS

Onsitehosts IVS - Frederiksberg

Onsitehosts IVS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Onsitehosts IVS

Er du turist i København, eller vil du bare gerne genopdage byen i selskab med venner eller kollegaer? Så overlad det til OnSiteHosts at arrangere en byvandring i København for jer.
OnSiteHosts er et dansk firma, hvis mission det er at give dig/jer den optimale oplevelse under jeres ophold i Danmark. Vi leverer specialdesignede oplevelser, hvor dig og dit selskab selv vælger rammerne, og vi herefter udfylder dem med alskens oplevelser og overraskelser. Vi leverer personlig betjening på dit eget sprog.
OnSiteHosts tilbyder bl.a. byvandringer i København, ofte med et tema, som fx H.C. Andersen ture eller slotsture. Vi tilbyder alle former for transport, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde turen. Alt efter ønske tilbyder vi fx transportmuligheder som Segway, cykeltaxa eller bus.
Lige meget om du efterspørger en intim rundvisning i København med familien eller en guidet tur til Christiania for dine kollegaer, så er OnSiteHosts i stand til at realisere dine ønsker og behov.
Vil du vide mere eller booke din oplevelse med det samme, så kontakt OnSiteHosts på vores telefonnummer 70 88 37 18 eller via vores mail info@onsitehosts.com. Vi glæder os til at arrangere din unikke oplevelse i København.

"
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Onsitehosts IVS

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information