Top 200 - byer  |  

Hvidevarer Fredericia

Større apparater såsom køleskaber, vaskemaskiner, tørretumblere og komfurer kan virke uoverskuelige at købe ind, men nu om dage tilbyder virksomheder at bringe den slags ud og det med montering og installation. Mindre hvidevarer som kaffemaskiner, støvsugere, andre elartikler samt reservedele er også at finde...

Større apparater såsom køleskaber, vaskemaskiner, tørretumblere og komfurer kan virke uoverskuelige at købe ind, men nu om dage tilbyder virksomheder at bringe den slags ud og det med montering og installation. Mindre hvidevarer som kaffemaskiner, støvsugere, andre elartikler samt reservedele er også at finde i denne slags butikker. Brug denne vejviser til at finde vej til din nærmeste forhandler af hvidevarer, samt kontaktinformationer i form af websites og telefonnumre. Det gælder også, hvis du står med en defekt maskine, som du er i tvivl om hvorvidt kan reddes - eksperten er ikke længere væk end et telefonopkald.

Vis mere

1 resultater for Hvidevarer

Bessmann Køkkener A/S i FREDERICIA

Vesterballevej 19, 7000 FREDERICIA
22 94 39 60

Køb design køkkener billigt online! Hos Bessmann Køkken finder du alt i køkkener, hvidevarer og granit bordplader i skandinavisk design til tyske priser!

detailhandel, hvidevarer, k?kken, billig-bordplade

Fandt du den rigtige blandt de 1 udbyder af hvidevarer ? Er du også udbyder af hvidevarer og endnu ikke registreret i firmavejviser ? Tilmeld dig gratis i dag!

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information