Top 200 - byer  |  

Restaurant Klinten

Restaurant Klinten - Faaborg

Restaurant Klinten

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Restaurant Klinten

Kunne du tænke dig at nyde et godt måltid mad i smukke omgivelser? Så er Restaurant Klinten i Faaborg, med en af Danmarks smukkeste beliggenheder, lige noget for dig. Her kombinerer vi mad og omgivelser, og i sommermånederne kan du nyde livet på vores terrasse, hvor du vil blive mødt at vores smukke panoramaudsigt.

Restaurant Klinten råder både over selskabslokaler, et ishus, catering og mødelokaler, alt sammen med udsigt til smuk natur.

Vores spisekort er stort og alsidigt. Vores frokostkort byder blandt andet på pariserbøf, clubsandwich og vores frokostbræt, og vores aftenmenu byder bl.a. på ribeye, oksefillet steak, cote de boeuf og salat med røget ørred. Vi har selvfølgelig også en børnemenu til de mindste.

Er du på udkig efter selskabslokaler i Fåborg, kan vi også hjælpe. Vi afholder desuden et væld af spændende arrangementer i årets løb, blandt andet Mortens Aften, nytårsmiddag og forskellige foredrag.

Restaurant Klinten har adresse på Klinteallé 1, 5600 Faaborg. Vil du vide mere om vores restaurant i Fåborg, så er du velkommen til tage kontakt til os på telefon 62 61 32 00. Vi ser frem til at se dig og dit selskab.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Restaurant Klinten

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information