Top 200 - byer  |  

Mulligan Golf Rejser

Mulligan Golf Rejser - Dragør

Mulligan Golf Rejser

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Mulligan Golf Rejser

Er du passioneret golfspiller, og nyder du at opleve verden? Mulligan Golf er en af Danmarks førende arrangører af golfrejser i hele verden og for alle golfentusiaster - både begyndere og øvede.
Vores hold omfatter et stort antal medarbejdere, der har gjort golf til deres livsstil. Vi har over 25 års erfaring og tør derfor godt garantere en uforglemmelig rejse. Vi kunne ikke drømme om at sælge rejser til destinationer og golfbaner, hvis kvalitet vi ikke kan stå inde for.
Mulligan Golf tilbyder former for golfrejser, eksempelvis longstay eller kortere singlerejser eller gruppe og matchture. En af grundene til at vælge Muligan Golf er at vi lade den vigtigste ingrediens, golf, indgå på lige fod med andre spændende oplevelser i eksklusive og eksotiske omgivelser. Vores ture går blandt andet til Caribien, Den Dominikanske Republik, Hawaii og mangle flere. Se også vores fantastiske Golf og Cruise tilbud, men skynd dig, billetterne bliver hurtigt udsolgt!.
Har du spørgsmål til vores mange destinationer og pakkeløsninger, kan du altid tage kontakt til Mulligan Golf. Du finder os i Dragør, på Møllers Allé 9A, og ellers er vi til at fange på mail info@mulligangolf.dk eller ved at ringe til os på +45 88 44 56 66.
Vi glæder os til at assistere dig eller jer med at planlægge jeres ideelle golfferie.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du Mulligan Golf Rejser