Top 200 - byer  |  

Guldsmed Barbara Maria

Guldsmed Barbara Maria - Dragør

Guldsmed Barbara Maria

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Guldsmed Barbara Maria

Guldsmed Barbara Maria er en butik, der ligger i Dragør på Amager. Siden 1977 har Barbara Maria forhandlet smukke smykker både fra den fysiske butik og sidenhen også online på deres webshop. Her kan du gå på opdagelse i et flot udvalg af smykker fra kendte, danske designere. Blandt deres store sortiment finder du blandt andet enkle og klassiske smykker fra Georg Jensen, flotte smykker med ædelsten fra Carré Copenhagen og Charlotte Lebecks rå og minimalistiske smykker.

Indehaveren af Barbara Maria designer ligeledes selv smukke smykker, der med øje for detaljen viser en flot mestring af smykkehåndværket. Der er således smykker og designs for enhver hos Barbara Maria.

I butikken afholder de gerne smykkeaftener, hvor du kan invitere veninder eller kollegaer til en aften i smykkernes tegn. Her åbner de butikken op særligt for jer, hvor de hjælper jer med at blive stylet med smykker og aftenen afsluttes med en lækker goodiebag.

Besøg deres webshop barbaramaria.dk for at se deres fine udvalg af smykker. Har du spørgsmål eller ønsker du at afholde en smykkeaften, er du altid velkommen til at kontakte dem. Du kan kontakte dem på telefon 32 53 05 69 eller sende en mail til kundeservice@barbaramaria.dk.


Guldsmed Barbara Maria
Kongevejen 11
2791 Dragør
32 53 05 69
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

A.P. Møllers Allé 9 B, 2791 Dragør

Her finder du Guldsmed Barbara Maria