Top 200 - byer  |  

Charlottebugge.dk

Charlottebugge.dk - Dragør

Charlottebugge.dk

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Charlottebugge.dk

Vil I som familie gerne komme tættere på hinanden og øge forståelsen mellem jer som forældre og jeres unge mennesker. De fleste familier støder på konflikter, når børnene bliver teenagere, og mere uafhængige af forældrene. Forståelsen er ikke altid til stede, og her kan det være godt givet ud at komme i et forløb med familierådgivning. Charlotte Bugge hjælper hver dag familier med at finde forståelsen hos hinanden og skabe forståelse mellem familiens to generationer.

I et kursusforløb kan I som familie modtage familieterapi, og de unge familiemedlemmer kan få anerkendende coaching, hvor deres forståelse og følelser er i centrum.

Hvis I gerne vil have et harmonisk familieliv er det vigtigt at alle ses, høres og har rettigheder. Stort set alle familier har et ønske om et tæt familiebånd, men ikke alle kan finde frem til, hvordan det kan skabes uden hjælp. Og det er her, at samtaleterapi kan hjælpe jer til at få et nyt perspektiv på jer som individuelle mennesker og jer som samlet familie.

Vil I gerne forstå jeres teenagere, eller vil I gerne have et bedre familieliv uden konflikter, er I altid velkommen til at kontakte Charlotte Bugge, der har hjulpet mange familier i København og omegn med at skabe balance og harmoni i familien. Hun kan kontaktes på telefon 29 43 68 73. Du skal også være velkommen til at besøge hendes hjemmeside på charlottebugge.dk, hvor du kan få et bedre indblik i hendes coachingforløb i København.

Charlotte Bugge
29 43 68 73
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Charlottebugge.dk