Top 200 - byer  |  

Peter Brincker - Øjenkirurg

Peter Brincker - Øjenkirurg - Charlottenlund

Peter Brincker - Øjenkirurg

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Peter Brincker - Øjenkirurg

Øjenkirurgisk Klinik ved Peter Brincker ligger i Charlottenlund og er eksperter i udførelse af øjenoperationer. I spidsen af klinikken er Peter Brincker, som er en erfaren øjenkirurg med over 25 års erfaring. Klinikkens medarbejdere arbejder hver dag for at sikre behandlinger af høj kvalitet, der kan fjerne øjenfejl som bygningsfejl og nær-og langsynethed. Da de i klinikken kun benytter de nyeste laserteknik, kan de med stor omhu og høj sikkerhed sikre at du modtager effektive laseroperationer i klinikken tæt på København.

Tryghed er omdrejningspunktet for enhver vellykket behandling. Alle medarbejdere vægter, at du som patient føler dig i trygge hænder og fået afsat god tid til at få svar på alle de spørgsmål, du måtte sidde med. Ud fra en grundig vejledning og forundersøgelse vil en behandling blive fastlagt, der kan sikre dig et godt syn.

Vil du gerne finde en øjenklinik med kompetence inden for øjenkirurgi tæt på København, er du mere end velkommen til at kontakte Øjenkirurgisk Klinik. De kan kontaktes telefonisk på 39 64 09 58 eller på mail til peter.brincker@mail.dk. Vil du gerne læse mere om klinikkens behandlinger, kan du besøge hjemmesiden på http://peterbrincker.dk/.

Peter Brincker - Øjenkirurg
Jægersborg Alle 14
2920 Charlottenlund
39 64 09 58
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Jægersborg Allé 32 B, 2920 CHARLOTTENLUND

Her finder du Peter Brincker - Øjenkirurg