Top 200 - byer  |  

Opholdssted for børn og unge Sønderjylland

opholdssted-for-boern-og-unge-soenderjylland

Opholdssted for børn og unge Sønderjylland

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Opholdssted for børn og unge Sønderjylland

På opholdsstedet Alrunen vil vi være et trygt sted at være. De voksne tager ansvar for, at skabe muligheder og rammer der motivere til udviklingsprocesser og hvor det er muligt for børn og unge at folde sig ud.

Vores pædagogik er en udvikling af den hverdagspraksis der har været på opholdsstedet, samt en kombination af pædagogikker og tilgange til målgruppen, som de voksne har uddannet sig i og har ladet sig inspirere af gennem årtier.

Opholdsstedet Alrunens personale er i et kontinuerligt opkvalificerings forløb med henblik på at styrke og konsolidere den social pædagogiske indsats omkring de børn og unge, som er indskrevet på Alrunen og dem som kommer.

En del af det, at føle sig tryg handler om, at blive forstået og set. At den voksne kan se bag adfærden og se muligheder frem for begrænsninger. At den voksne forstår, at barnets reaktioner ikke er af ond vilje, men forstår at barnets adfærd og udtryk kan og oftest knytter sig til en tillært mestring/forsvars strategi eller mangel på evne til at kontrollere impuls. Med denne forståelse skal den voksne tage ansvar for samværet og møde barnet i konflikter, såvel som succeser på den bedst mulige måde for barnet.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Opholdssted for børn og unge Sønderjylland

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information