Top 200 - byer  |  

Acubiz A/S

Acubiz A/S - Birlerød

Acubiz A/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Acubiz A/S

Vil din virksomhed lette arbejdsbyrden i forbindelse med Expense Management? Så er Acubiz løsningen. Acubiz er en dansk virksomhed med en international kundeskare, der har det mål at tilbyde en samlet løsning inden for rejseafregning for virksomheder.

Acubiz har to produkter, Acubiz EMS, der står for Expense Management Service, og Acubiz Express, der henvender sig til henholdsvis mellemstore/store virksomheder og mindre virksomheder, der ønsker bedre overblik over deres økonomi. Acubiz’ løsninger er cloudbaserede, så du får en papirløs ordning - det bliver altså både nemmere og mere miljøvenligt at håndtere bilag.

Mere end 700 virksomheder i hele verden bruger vores programmer. Vi servicerer blandt andet Saxobank, Slagelse Kommune og Kammeradvokaten, vil du også prøve vores produkter?

Vores mest populære produkt, Acubiz EMS automatiserer processen inden for rejseafregning, momsrefusion og bilagshåndtering, fx kørselsregnskab og timeregistrering.

Der bliver ikke færre medarbejderudlæg i fremtiden. Så book et møde og lad os introducere dig for vores produkter. Du finder Acubiz på Bregnerødvej 133C, 3460 Birkerød. Vil du tale med os, kan du sende en mail til info@acubiz.com eller ringe på 70 214 215.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Acubiz A/S