Top 200 - byer  |  

Tandlæge Jette Schlütter ● Aarhus' Tandlægehus

Tandlæge Jette Schlütter ● Aarhus' Tandlægehus - Aarhus N

Tandlæge Jette Schlütter ● Aarhus' Tandlægehus

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Tandlæge Jette Schlütter ● Aarhus' Tandlægehus

Tandlæge Jette Schlütter ● Aarhus' Tandlægehus har ansat tandlæge Bent Christiansen til at praktisere sin holistiske tilgang til tandplejen på klinikken. Udskiftning af kviksølvplomber efter internationale IAOMT standarder samt bekæmpelse af betændelsestilstande i munden er et par af de meget vigtige og nødvendige behandlinger for kroppens almene helbredstilstand.
Vi kalder det helhedstandpleje.

Tandlægeklinikken behandler herudover tænder i almen praksis med vægt på brug af så vævsvenlige materialer som muligt, når hensynet til holdbarhed også skal medtages i kvalitetsbedømmelsen. Vi er medlem af Foreningen mod Skadeligt Dentalmateriale.

Du skal være velkommen i tandlægeklinikken som har imødekommende farverige omgivelser. Vi er søde, rare og uformelle - og er fuldt ud opmærksomme på, at det ikke er det sjoveste i livet at skulle til tandlæge. Men du vil garanteret føle dig godt tilpas hos os. Klinikkens dygtige behandlere og personale er empatiske og opmærksom-me. Du vil blive taget godt hånd om, og vil blive vejledt om behandlingsmulighederne, så du kan tage en vægtet beslutning om det, du gerne vil have foretaget dig med din tandbehandling. Intet startes uden din accept af og fulde forståelse for behandlingen.Vi taler dagligdags dansk.
Du skal ikke være nervøs for prisen, da vi giver dig prisoverslag, hvis du vil have det. Vi har optimeret vores omkostninger gennem gode aftaler, så vi er i stand til at ligge i den prisbillige ende.

Hvis du kunne tænke dig at prøve os an, så er der ingen ben i det. Det er faktisk pærelet. Du kontakter os bare på 86 10 06 06 - og så ordner vi resten for dig.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Tandlæge Jette Schlütter ● Aarhus' Tandlægehus