Top 200 - byer  |  

Praksis for Osteopati

Praksis for Osteopati - Aarhus C

Praksis for Osteopati

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Praksis for Osteopati

John Noesgaard er indehaver af Praksis for Osteopati, der er en behandlingsklinik i det centrale Århus. I sin praksis hjælper John Noesgaard dagligt klienter med fysioterapeutiske og osteopatiske behandlinger mod ubehag og smerter i kroppen. I sin funktion som både fysioterapeut og osteopat i sin klinik i Århus, anser han kroppen i sin helhed både i forbindelse med at foretage en diagnose og i selve behandlingen. Kroppen hænger sammen og påvirkes, når noget ikke er som det skal være, og derfor er den holistiske tilgang ofte den, der giver klienten det mest effektfulde resultat.

Osteopati og fysioterapi kan afhjælpe de fleste gener. Derfor kan en behandling inden for begge behandlingsmetoder afhjælpe både en sportsskade, en arbejdsskade eller smerter man ikke kan finde årsagen til. Har du gener eller smerter i kroppen, skal du være velkommen til at kontakte fysioterapeut og osteopat John Noesgaard i Århus. Her kan du få hjælp til diagnosticering og få planlagt din behandling der sikrer smertelindring og forebyggelse.

Du kan kontakte klinikken på 71 72 54 72 eller sende en mail til John Noesgaard til kontakt@praksisforosteopati.dk. Vil du vide mere om hans behandlinger, er du også velkommen til at besøge hans hjemmeside på www.praksisforosteopati.dk.

Praksis for Osteopati
Morten Børups Gade 10B
Speciallægernes Hus
8000 Aarhus C
71 72 54 72
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området


Her finder du Praksis for Osteopati