Top 200 - byer  |  

Comentor A/S

Comentor A/S - Aalborg

Comentor A/S

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af Comentor A/S

Den bedst egnede ansøger til et job er uvurderlig, men ikke altid let at finde. Vores virksomhed, Comentor har været en del af den danske konsulentbranche siden 2002. Comentor er en dedikeret, respektfuld samarbejdspartner, der tilbyder at gå i dybden med din virksomhed for at lokalisere den rette kandidat til jer.

Comentor er med hele vejen igennem processen, fra de indledende samtaler om jeres behov til den nye medarbejder er faldet til rette.

Vores virksomhed, som har hovedsæde i Aalborg, på C.W. Obels Plads 16, består af et team af ildsjæle, med speciale indenfor ledelsesudvikling og situationsbestemt ledelse.

Det er vores mission at levere den service, der passer til lige netop jeres behov. Lige meget om I ønsker at headhunte en person, der er ansat andetsteds, eller har en åben stilling, hvor i forventer et tilstrækkeligt antal proaktive kandidater, har vi løsning, der passer.

Vi tilbyder blandt andet search og person- og teamvurdering, men derudover tilbyder vi også udvikling og træning af virksomheder og ledere gennem employer branding, så I kan udnytte jeres fulde potentiale.

Er du jobsøgende? Så opret dig i vores CV-database eller tilmeld dig vores jobagent. Så skal vi nok kontakte dig, hvis vi finder et match. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at du tager kontakt til Comentor via mail info@comentor.dk eller over telefon på +45 26 42 00 00.
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!

Tilsvarende serviceudbydere i området

Kong Christians Alle 44, 9000 AALBORG

Her finder du Comentor A/S