Top 200 - byer  |  

FlexInEx ApS

FlexInEx ApS - Aalborg

FlexInEx ApS

(Endnu ingen bedømmelser)

Beskrivelse af FlexInEx ApS

FlexInEx er en nutidigt skiltevirksomhed, der leverer totalløsninger til virksomheder, institutioner og boligforeninger. Med et speciale indenfor wayshowing er de totalleverandører på diverse designløsninger som blandt andet skilte og byudstyr som postkasser og informationsskærme.

De leverer altid skræddersyede løsninger, der har fokus på alle aspekter i den givne kontekst. Det betyder, at de altid forholder sig til den kontekst, deres løsning skal befinde sig i. Når man skal skilte korrekt er det yderst vigtigt at tage højde for brugerens behov for informationssøgning eller wayfinding, hvilket kalder på skilte, der let kan afkodes og har en strategisk placering, der understøtter forståelsen.

Dette er i høj grad i fokus, når FlexInEx skal levere den rette løsning. Brugerens kontekst medtænkes altid i løsningen. Derudover er det også centralt at levere en skilteløsning, der inkorporerer virksomhedens visuelle identitet, således der er genkendelighed og troværdighed i det endelige resultat.

På www.flexinex.dk kan du finde alle de løsninger, de gerne er totalleverandør på og læse mere om de mange muligheder du har, når du samarbejder med FlexInEx.

Vil du gerne i kontakt med FlexInEx, kan du ringe til dem på tlf. 98 13 10 98 eller skrive en mail til post@flexinex.dk.


FlexInEx ApS
Hattemagervej 8
9000 Aalborg
98 13 10 98
Find flere oplysninger her:

Der er endnu ingen bedømmelser af denne virksomhed. Fortæl os om dine oplevelser!


Her finder du FlexInEx ApS

Pages24 anvender cookies. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Mer information